marți, 2 aprilie 2013

De ce nu se poate face nimic ????

De ce nu se poate face nimic ???? Nu prea inteleg cum merge treaba referitor la parlamentul Romaniei. A fost nebunia ca le taie fondurile de hoteluri ca ei sa profite sa isi dea alte drepturi dupa care a cazut nebunia cu fondul redus pentru hotel. Oare cine a avut de castigat ? nu e corect fata de o tara intreaga !!!! in ce job din lumea asta dupa ce te angajezi a urmatoarele luni te certi pentru o marire de salariu cand colegii si cei care te-au pus acolo mor de foame - parlamentarii si guvernantii Romaniei prima chestie care o fac isi voteaza salariile si drepturile. Nu mai vorbim foarte multi sunt cu dosare si cu judecati in curs dar ei apara si fac legile ce incredere sa avem in ei ? E NORMAL ASA ? ce putem face ? de ce o institutie care nu qre nici un aport la bunastarea natiunii , la dezvoltarea tarii, la ibunatatirea economiei primeste bani din partea statului de ce institutia nmita biserica primeste foarte multi bani, se construiesc biserici peste tot dar nu am mai vazut o scoala construita de foarte mult tim nu mai vb ca se chinuie 2-3 ani sa renoveze cate o scoala micuta intr-una sat ( nu conteaza care) iar biserica este construita de la zero intr-un a finalizata cu 100% in doi, care este plusul adus tarii de acea biserica ? nu mai vorbina ca biserica este o institutie care se poate autofinanta orice actiune se plateste ori de cate ori treci pe acolo ori lasi ceva la cutia milei ori arice chestii se plateste slujbe etc nu prea a pricep, cu ce sunt ei mai buni decat scolile de ce se investeste in biserica atat de mult ? se poate continua….. finalizez cu intrebarea de ce pe o raza de2- 3 statii sunt 3 biserici dar nici un spital sa nici o institutie care sa imi salveze viata ????


Tot asa nu inteleg cum au cerut ei sa aiba liber prima zi de pastele catolic iar restul poporului sa lucreze inclusiv catolicii asta e super tare … respect fiecare religie si fiecare crez si cred ca daca ar fi vrut sa faca o fapta buna bagau o lege ceva care sa permita fiecarei persoane indiferent de religie sa aiba liberul ei de pastele sau alta sarbatoare in functie de religie dar ei nu au avut nici un gand de genul asta ci ei au cerut sa li se acorde o zi libera doar lor acum de pastele catolic si apoi sa aiba si de pastele ortodox oricum si pt ca opinia publica a sarit de fund insus si-au aranjat sa aiba lucru in teren apropo cine ii verifica in teren daca se ocupa de populatia care ia ales sau se ocupa de afacerile personale sau ce fac ei pe acolo eu sincer nu stiu unde are biroul guvernantului care a fost ales in zona mea. Sau ce si cum cu el. Nu am auzit nimic de el poate ca e la inchisoare sau in Dubai nu stiu – ar fi normal sa stiu ce face cum se descurca cel pe care l-am ales, poate are nevoie de ajutor ???



Corect ar fi ca poporul sa le stabilieasca salariile si drepturile pentru ca sunt angajatii poporului in cefirma ati ajut ca angajatul sa isi stabilieasca singur salariu si apoi sa stabilieasca salariul sefului ?????



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu