miercuri, 5 mai 2010

Raliul Argesului inainte de a incepe un preview

Sambata va fi Raliul Argesului, un raliu care se anunta foarte frumos si spectaculos. Asta pentru ca se desfasoara intro zona unica in lume, cum au zis si baietii de la Top Gear ca este cea mai frumoasa sosea pe care au fost ei.

http://www.autorally.ro/index.cfm/page/cnr/raliuri.html
(Nu stiu daca am voi sa pun adrese de situri dar sper sa i-au vre-o amenda asa de la inceput)

Este un drum care trebuie sa il parcurgi de mai multe ori
- o data intr-un mod linistit sa admiri peisajul
- alta data cu o masina sportiva si sa adopti un stil sportiv
- si ultima oare de 2 ori pe an, in fiecare an, cel putin, pentru un gratar si pentru a te bucura de natura paote sa urci pe undeva, sau poate daor asa sa ajungi pana la Sibiu sau oriundei n ardeal fara ca sa stai in trafic pe valea prahovei sau pe valea oltului sau si mai rau pe valea Jiului

istoria Transfagarasanului este frumoasa si o gasiti precum si alte informatii aici http://ro.wikipedia.org/wiki/DN7C sau dati si voi un search pe goagal.

Ma gandesc de o saptamana la acest eveniment. Gandurile sunt mari, combinatiile sunt multe gratar, munte, distractie, foc tabara, raliu, masini, sport, bere, munte, aer curat, liniste, prieteni, iar bere, iar gratar, iar masini, si tot asa

Totul va incepe vineri seara dupa munca. 2-3 masini incarcate cu oameni, cu corturi, saci dormit bere, gratare, si mai ales veselie vor pleca pe autostrada spre Pitesti. apoi Curtea de Arges trecem pe langa cetatea Poienari, trecem peste baraj si apoi cautam un loc bun de campat- langa sosesea, langa un viraj, sau ceva spectaculos pentru a avea parte de spectacol in timpul raliului.
Apoi incepe distractia intins corturi, lemne, foc gratar, bericica la loc de cinste si somnic ca ne trezim devreme. Sambata s-au mai anuntat catvia colegi ca vin.

Iar de aici nu stiu ce se va intampla. trebuie sa stam pana seara ca traseul este oprit pt circulatia publica, si e posibil sa stam pana duminica - daca ne lasa vremea

Va invit pe toti care veti citi acest post si daca ne intalnim acolo poate va dau si o bere asa ca de inceput de bloggereala pentru mine.

Un comentariu: